Puteri KepalaBesi

By: mariahsafiah muhammadfazli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Nov-2007 03:25 Email | Share | | Bookmark
febuari 2007 safiah ke l a n g k a w i

 



trip keluarga makan angin sambil jalan jalan penatkan kaki ke pulau langkawi, satunya penat ikut mummy berjalan cari barang bershopping, deuanya penat berjalan tengah panas dekat langkawi ketiganya penat sebab balik hotel je mariah mesti tak tido, sebab dalam kereta dia tido sampai otel dia bangun, arrghhh bila nak rehat? kah kah kah


Thursday, 1-Nov-2007 02:58 Email | Share | | Bookmark
studio kecil daddy

 

masa ni dalam bilik kat bawah, mariah sibuk kacau daddy tengah ambil gamba custom album pengantin, tapi mummy marah mariah sebab kacau daddy. pastu daddy pun snap la beberapa keping gamba mariah supaya mariah tak kacau daddy..heeheheheheh


Thursday, 1-Nov-2007 02:12 Email | Share | | Bookmark
kronologi mariah safiah setahun





gambar ni semua dari mariah safiah mula lahir hingga setahun dan di jadikan custom album sempena ulangtahun pertama. semakin notty anak aku sorang ni.

ayahanda ***kukubesi


Tuesday, 3-Jul-2007 04:06 Email | Share | | Bookmark
sebelum kelahiran

 
 

antara gambar mummy ketika mengandungkan mariah safiah dan antara beberapa gambar ketika di hospital darul ehsan medical centre 2006


Friday, 26-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
selamat datang ke dunia



- 26 may 2006
- 7.47 pagi waktu tempatan
- darul ehsan medical centre


[<<  <  1  2  3  4  [5]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net