Puteri KepalaBesi

By: mariahsafiah muhammadfazli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Jan-2008 06:53 Email | Share | | Bookmark
salam raya korban






dah lama tak update entry safiah, kerja daddy yang bersepah2 hingga tiada kesempatan untuk memasukkan gamba terbaru mariah safiah, kali ni.. gamba mariah ketika hari raya korban baru2 ini, pakai baju kurung raya puasa jelah dan mariah balik kampung jawa klang sahaja, seronok dia bermain dengan ayam dan berjalan2 seperti adun melawat kawasan heehehheh.


Tuesday, 11-Dec-2007 09:53 Email | Share | | Bookmark
asuh bergaya


boring lepak rumah, layan pegang kemera dan layan si genit ni berposing, puas ssuh dia duduk diam supaya dapat shoot seperti ini, lepa 2 saat dah lain posisi, kemudian sibuk nak tengok gamba kat dalam kamera heehehheh... sekarang ni semakin pandai tunjuk perasaan, jerit dah macam tarzan, tapi alhamdulillah kalau gi jenjalan takde la buat perangai sangat.. nasib baikkkkkkkk heheeheh...

IKLAN DARI DADDY MARIAH

kepada semua pengunjung.. daddy mariah ada join pemeran seni di mia arthouse belakang pelita nasi kandar klcc.. kalau sesiapa free jemput datang la kay.. 12-16 dec dan 15-16 ada jualan dan beberapa persembahan seni.. rugi kalau tak datang.. macam2 karya seni di pamerkan.. percuma je masuk .

***sila layari http//komunis.fotopages.com untuk keterangan lanjut



Friday, 30-Nov-2007 10:13 Email | Share | | Bookmark
mari bersiram



salah satu benda yang dia suka adalah air, tak kiralah air tu apa memang dia suka. dan bila masuk waktu mandi adalah saat paling gembira buat mariah safiah, tambahan pula ada anak patung katak dan itik dalam baldi.. memang menjerit-jeritlah dia dalam bilik air, aktiviti meneguk air dari pili paip memang salah satu benda yang akan sedaya upaya di lakukan, asal lepa skit dari pandangan ..mulut dia dah ada di mulut pili kepala paip.. arrghhhhhhhh mana dia belajar niiii.....


Monday, 26-Nov-2007 12:13 Email | Share | | Bookmark
yang amat t e r s a y a n g

 





gambar ni aku ambil hari ahad yang lepas, ketika mariah baru bangun tido dan sibuk bermain ajak jalan,pastu aku dapat satu getah rambut yang ada bunga, jadi aku ikatkan di kepalanya, maybe tak berapa nampak dalam gamba tapi cukup untuk aku abadikan wajahnya dengan cara tersendiri, semakin hari semakin bijak dan semakin banyak ragam yang di tonjolkan, adakala ketawa sendiri dan telatahnya memang membuatkan hati aku sangat sayu... ntah la kenapa. dia yang sangat aku sayang


Tuesday, 13-Nov-2007 04:15 Email | Share | | Bookmark
unisel batang berjuntai

 
 


sebelum hari merdeka dulu, mariah mummy dan daddy pergi ke pejabat mummy kat batang berjuntai, unisel tu lah.. universiti yang jauh bagai nak rak tu, macammana la tercipta idea diaorang bina universiti yang ceruk rantau tu, dekat sejam juga perjalanan dari shah alam ke sana, semata2 nak tengok bendera malaysia yang besar di perbuat dari straw..hehheheeh layan jelah kan, kalau tak gi sampai bila pun mariah tak tau opis mummy jauh cam tu, daddy pun first time ke sana.

sebelum balik mariah bergamba la kat kawasan lapang kat opis mummy tu. klik klik klik posing posing heeheheheh


[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net