Puteri KepalaBesi

By: mariahsafiah muhammadfazli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Apr-2008 06:08 Email | Share | | Bookmark
pakej f o t o g r a f i





Monday, 14-Apr-2008 04:05 Email | Share | | Bookmark
mariah dan tokdad

HARAP MAAF, TERDAPAT SEDIKIT GANGUAN GAMBAR YANG TIDAK DI PAPARKAN
+masalah hosting lah plak adushhhhhh!!!


dah terlalu lama tak letak gamba mariah safiah, daddy mariah tersangat la bz, gamba terbaru dia pun tak sempat nak edit just taruk gamba lama dia bersama "tokdad" dia, masa ni sibuk nak dukung je, pastu suka sangat main mata n korek idung si pendukung dia heeheheheh lihatlah aksi tokdad yang terpaksa melayan kerenah cucu sulong ni heheheheheh.


Wednesday, 13-Feb-2008 08:47 Email | Share | | Bookmark
dilema anak d a r a k u




kisah bermula ketika mummy dan daddy bercuti pada hari jumaat dan mummy dan daddy merancang nak pergi makan malam ke port klang, dan si mariah pula membuat perangai, selepas mandi dia taknak pakai baju, maka puaslah mummy memujuk tetap dia taknak hingga tersorok di hujung katil sambil mengeget manja bantal busyuk dia tu, eee tersangat geram ketika itu, dah pakai baju dia buat aktiviti mengoyak kertas pulak tanda protes.. aduhaiiii sabar sahaja lah

dan akhir sekali, dia pakai tudung dalam wan dia buat main , sambil bergayut kat almari gambar!!!
mariah oh mariah!! kalau ada 2 atau 3.. perrghhhhhhhhh!!!! tak tau!!!


Monday, 28-Jan-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
mari ke hawaii!!!


bila si kecil tak dapat keluar rumah, dia akan buat bermacam aktiviti yang boleh menghiburkan hati, duk kl tak macam zaman daddy mariah kat kampung dulu, kawan ramai kat luar rumah, jiran tetangga dah macam sedara, tapi zaman sekarang ni memang susah skit nak lepaskan anak-anak main di luar tanpa kita yang melihat dengan mata kita sendiri, oleh itu lebih rela biarkan yang tersayang main dalam rumah sahaja, dan berkat susu formula yang bermacam2 jenis, maka si kecil pun pandai juga menggunakan kreativiti untuk menghiburkan hati....habis dapur di kemasnya dan hasilnya... inilah dia.


bila dah penat, nak main taman permainan yang ada gelongsong macam kat mekdonal tak ada, maka tanggalah jadi lokasi sesuai untuk melempiaskan hajatnya, bila dah penat, terbaringlah si kecil di atas tangga... mentang2 lah badan kecik molek, muat plak tangga tu dengan badan dia..heheeheh


Thursday, 17-Jan-2008 10:38 Email | Share | | Bookmark
tanah lapang jalan bukit bandaraya shah alam





satu petang daddy mariah sangat bosan lalu bawak mariah berjalan-jalan dengan niat untuk mengambil gamba di satu kawasan lapang di kawasan perumahan, maka inilah sedikit hasilnya

mariah dan lolipop!!


[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net